Om

Om  mig


Jeg hedder Majbritt, er 57 år og har to voksne drenge på henholdsvis 26 og 32 år og bor sammen med min mand. Jeg er uddannet fysiologisk massør og organisk massageterapeut hos Jeppe Sinddahl, samt zoneterapeut og akupunktør på Bodymind skolen hos Birgitte Askholm. Jeg er RAB godkendt. Jeg er også uddannet Reiki healer og er Gua Sha behandler, samt Kranio-sakral. Derudover har jeg tidligere arbejdet som pædagog og fritidsklubleder i næsten 20 år (uddannet på Københavns Børnehave seminarium i 1989.)


Kranio sakral 

er en meget blid og afspændende form for behandling, som sigter mod at forbedre centralnervesystemets funktioner.

Reiki healing

Styrker din egen healingsproces både på det kropslige, mentale og følelsesmæssige plan. Afhjælper angst, stress og spændinger i kroppen. Det er en meget mild healingsform.

Gua sha

er en skrabe massage form, som stammer fra Kina og er god til at afhjælpe •Migræne problemer

•Frossen skulder

•Nakke spændinger

•Iskias problemer

•Muskel spændinger

•Forkølelse, som er på vej


Healingsmassage

En rolig, afslappende, blid massage. Healingsmassage afhjælper stress og stress symptomer ved at mængden af stresshormoner sænkes, idet ophobede spændinger afhjælpes.

Posturologi

Tristique varcu tellus sollicitudin amet lorem suspendisse  malesuada.

Adipisci Soluta


Jeg lægger meget vægt på forskellighed og er meget åben for nye impulser. Jeg er positiv og en meget handlekraftig person. Jeg bruger meget min pædagogiske erfaring og menneskelig overblik i behandlingsforløbet.


Jeg ser krop og sjæl som en helhed, hvilket min behandlingsmetode bærer stor præg af. Jeg mener, at vores krop og psyke hænger meget sammen med vores hverdag, så alle delene berøres i et behandlingsforløb. Behandlingerne frigiver spænding og energi og giver dermed større livskvalitet og overskud i hverdagen. Jeg kombinerer forskellige behandlingsformer, f.eks. massage, zoneterapi, akupunktur, healing og samtale.


Jeg rådgiver gerne om kost, vitaminer og andre faktorer, der kan være årsag til den ubalance, der er i kroppen.