Om mig

Jeg hedder Majbritt, er 60 år og har to voksne drenge på henholdsvis 30 og 36 år, samt 2 børnebørn på hhv. 4 og 7 år, og bor sammen med min mand. Jeg er uddannet fysiologisk massør og organisk massageterapeut hos Jeppe Sinddahl, samt zoneterapeut og akupunktør på Bodymind skolen hos Birgitte Askholm. Jeg er RAB godkendt. Jeg er også uddannet Reiki og krystal healer og er Gua Sha behandler, samt Kranio-sakral. Endvidere er jeg uddannet, men ikke eksamineret i MetaSundhed/kroppens hemmelige sprog hos Linda B. Lauridsen. Desuden er jeg uddannet i Clairvoyance og Afdøde kontakt og som Energy master hos Mariakaisa Bruun. Derudover har jeg tidligere arbejdet som pædagog og fritidsklubleder i næsten 20 år (uddannet på Københavns Børnehave seminarium i 1989.)

Jeg er RAB registreret behandler.

Du kan få tilskud til zoneterapi og akupunktur gennem Danmark.


Jeg lægger meget vægt på forskellighed og er meget åben for nye impulser. Jeg er positiv og en meget handlekraftig person. Jeg bruger meget min pædagogiske erfaring og menneskelig overblik i behandlingsforløbet.


Jeg ser krop og sjæl som en helhed, hvilket min behandlingsmetode bærer stor præg af. Jeg mener, at vores krop og psyke hænger meget sammen med vores hverdag, så alle delene berøres i et behandlingsforløb. Behandlingerne frigiver spænding og energi og giver dermed større livskvalitet og overskud i hverdagen. Jeg kombinerer forskellige behandlingsformer, f.eks. massage, zoneterapi, akupunktur, healing og samtale. Samt clairvoyance og de psykologiske aspekter via MetaSundhed.


Jeg rådgiver gerne om kost, vitaminer og andre faktorer, der kan være årsag til den ubalance, der er i kroppen.